Christian life and me

Christian life and me "Mi nung nih khua cu kan khan ko Lai, si hmanh seh law a tlam Tling ter tu cu Pathian a si a ti tu kan Biak mi a hma sa bik ah ka pa na min kan in thang that" "Amen" Ka pa kan I lawm tuk ti in ka ca ka awt.Ni Fa tin thaw chuah khawh nak le tak sa ca'h ti le rawl, na ser mi thil sung lawi hna hmuh khawh nak le ngan dam nak, rian tuan, fim cawn khawh nak tbk, Bawi pa nang mah cu kan in auh than rih, Ni Fa tin kan nun nak ah kan nih chung Khar u nau Rual hi Bawi pa na duh lo mi thil a hrial a zuam chin Lang Mang mi kan si ter ko.mi Cung ah Dawt nak zang fah nak a nei mi na Fa le si kan duh ko.Ni Fa tin tang dor nun kan chim rih. Na sin ah Thla cam le rawl ulh a that Zia kha tuah ser nak in Pum pak kan nun nak ah langh ter Zung zal ko.tei nak cu nang mah na si kha kan theih ter rih tuah.hi a hnawm tuk mi Vaw lei ah kan nih zong kan tlau ve nak hnga lo Tak sa Thla Rau tha zang na sin in kan hmuh Zung zal nak hnga na chuah Ni X-mas Thla ah Pa, Fa pa, Thiang Thla Rau min in Thla kan cam ka pa.!!!!!
40.282343 -86.043612
SHARE WITH OTHERS
See new updates

"Mi nung nih khua cu kan khan ko Lai, si hmanh seh law a tlam Tling ter tu cu Pathian a si a ti tu kan Biak mi a hma sa bik ah ka pa na min kan in thang that"
"Amen"
Ka pa kan I lawm tuk ti in ka ca ka awt.Ni Fa tin thaw chuah khawh nak le tak sa ca'h ti le rawl, na ser mi thil sung lawi hna hmuh khawh nak le ngan dam nak, rian tuan, fim cawn khawh nak tbk, Bawi pa nang mah cu kan in auh than rih, Ni Fa tin kan nun nak ah kan nih chung Khar u nau Rual hi Bawi pa na duh lo mi thil a hrial a zuam chin Lang Mang mi kan si ter ko.mi Cung ah Dawt nak zang fah nak a nei mi na Fa le si kan duh ko.Ni Fa tin tang dor nun kan chim rih. Na sin ah Thla cam le rawl ulh a that Zia kha tuah ser nak in Pum pak kan nun nak ah langh ter Zung zal ko.tei nak cu nang mah na si kha kan theih ter rih tuah.hi a hnawm tuk mi Vaw lei ah kan nih zong kan tlau ve nak hnga lo
Tak sa Thla Rau tha zang na sin in kan hmuh Zung zal nak hnga na chuah Ni X-mas Thla ah Pa, Fa pa, Thiang Thla Rau min in Thla kan cam ka pa.!!!!!

Latest Updates

Jeremiah 33:3New International Version (NIV)

3 ‘Call to me and I will answer you and tell you great and unsearchable things you do not know.’ Amen
Mah le ruah nak cio cun ka theih ka hngalh ve ka thang i ka hlau ve ko kan hei ti hnga! Ka hawi fak deuh in na purh dap cang ma? Na hlau tak ko maw? Cu ti a si ah cun bia hal nak kan van nei ta lai.ni khat ah biak nak lei kong he peh tlai in na caan zei zat dah na pek le na ruah? Ka thin lung i thleng seh ti ah thawh hlawm tam pi na pe bal maw $1 $5 si lo in $30 $50 hna pek sian nak lung thin na nei maw? Voi zei zat dah na tuan bia na rel than or zei tin dah hmai lei ca ah na sa duh thah si? Rak ruat ve mu hawi dawt.Pathian nih an thangh tak cun lawmh nak in na khat lai.amen
Na lung thin ah zawn ruah nak na nei lai i nang mah hi pa thian nih an thim mi siti an toih mi na si kha na fiang colh lai.a mah kong na ruat ah khan na nuam lai i a mah he bia i ruah kha na caan sung lawi bik ah an cang lai.a mah bal te jeremiah 33:3 nih a chim bang Bawi pa kha na lung tak tak in na auh i bawmh na hal hau.duk ti ah an leh colh lo zong ah na na lung dongh lo hau.a ruang cu kan pathian cu hnek sak hmang mi si kha kan philh lo hau.khrih nun cu hmuh rih lo mi cung ah khan lung sau te in le ready te in hngah peng a hauh kha kan philh lo hau.Na nun ning hi na lung si maw? Na ngeih chia maw? Na lung dong maw? Nun thar nun na duh maw? Mi nih bo chan rinh chanh ding mi si na duh maw? Vaw lei sual nuamh nak hi kal tak na duh cang maw? A caan si cang hal ve cang au ve cang.An hngah ko. Amen
Tial cung lian
Indiana

   Over a month ago
SEND